Hello peps! korang is currently at my http://kamisukehati.blogspot.com , so have fun yaa :) i appreciated u ols and i love u ols ^.^
sukehatikami: Mesti kuat :']

Mesti kuat :']

Assalamualaikum dan syukur masih bernafas :)

9 Jan 2012
Isnin, 4:03 pm

Aku dikejutkan dengan 1 berita yang sangat aku takuti dalam hidup aku. Rase nak gugur jantung bile dapat tahu awak ada penyakit yang kritikal. Jatuh berderai aer mate tanpa awak tahu. sebab sy taknak tunjuk yg sy lemah depan awak walau hakikat nye aku memang lemah. :''( Biarlah di depan awak sy hipokrit jadi kuat ! Asal itu yang dapat sihatkan awk balik ! Patut lha dalam due tige menjak neh awak selalu mcm tak larat .
Awak selalu mengadu awak sakit-2 . Tapi maaf sebab sy anggap itu sume hanya sakit biasa . :( Sampailah mlm tadi sy paksa jugak awk buad medical checkup then keputusan yg sgt mengejutkan sy dapat . 

ya ALLAH , kau kuatkanlah hambamu ini . kuatkanlah insan lelaki itu yang sudah kau turunkan dugaan . kau kuatkanlah ya ALLAH . kami hanya insan yg amat lemah dan lagi hina. Dan pada-mu sja kami berserah dan pinta petunjuk. sembuhkanlah penyakit hambamu itu ya ALLAH. kau cekalkan lah dia, kau tabahkanlah dia dan kau kuatkanlah aku untuk memberi semangat kepadanya. Demi mu ya ALLAH , sesungguhnya kami bersyukur di setiap ape yg kau anugerahkan dan berikan kpd kami. ya ALLAH, jika ini adalah 1 cara untuk menghapus segala dosa diantara kami, kami terima ya ALLAH. sesungguhnya aku redha . Aminn aminn ya rabbal alaminn . ^^

to dear : b, u r my hero ! u r my champion ! u r my love ! u r my strongest! and u r my everything ! 
Bie , awk kene janji mesti kuat. bia lha org tgk kite bahgia, jgn bia org tgk kite lemah. sbab org kuat tak bole lemah kn . ^.^ bie , sakit baby pon tak sembuh-2 lagi, kenpa b nak ikut baby jgk . selama neh baby tak penah bgthu sesiapapun kecuali awk . tp kali neh sy ade blog . dan blog ini untuk kita kan dan untuk anak-2 dan kwan02 kite kan . jd kat blog lha sy luahkan . bie, sy tahu walau apepun jadi. awak tetap akn teruskan hidup awk kn . yeahhh ! awak kuat dan sy pom :'] cube lg untuk kuat :) Bie , sy sayang awk ! sangat sayang awk ! sangat cintakan awk even sapepun dan apepun jd sy tetap ade dgn awk ! promise !
kuat demi awak !

#sory, emo pulak . tp kalo dah bace tolong jgn tanye ape-2 . :)
terimakasih yaa :)

thankyou sudi bace karutan mengarut neh :)

2 doakan fefyandzee cepat kawen!:

iedchan said...

sedeynyee..sy tak tanye...@__@

FefyAndZee said...

kaak zue , takmo sedey .
mesti kuat okeh :']
trima kasih sbb tak tnye :)